2018-06-28

Novacura Flow driftsätts mobilt

SweMaints mobila reparatörer arbetar tillsammans med Novacura Flow för att med hjälp av bland annat läsplattor fylla i all information elektroniskt i Flow.

SweMaint har ett större antal kunder, varje kund har sina egna specifika dokument och på sikt skall allt pappersarbete ersättas av Novacura Flow och ett komplett mobilt arbetsflöde länkas till IFS Applications, för både online- och offline-användande.

Förutom att detta är en digitalisering och effektivisering så är det samtidigt en kvalitetssäkring att arbetet blir utfört enligt rätt föreskrifter samt dokumenterat korrekt.

För ytterligare information, kontakta Jonas Liljeröd, Kvalitetschef, SweMaint, tel +46 (0)707 24 49 13 och/eller e-mail jonas.liljerod@swemaint.com. Besök också www.swemaint.com

SweMaint AB är norra Europas ledande leverantör av underhållstjänster till vagnägare och andra operatörer av godstransporter på järnväg. Vårt kompletta serviceutbud inkluderar hjulunderhåll, unika hjulförsörjningsprogram och omfattande materialförsörjning som garanterar snabba ledtider.

Vår långa erfarenhet – vi har funnits i branschen sedan 1905 – i kombination med fokus och systematisk utveckling av våra tjänster ger oss en unik position och plattform för att göra spårbunden godstrafik till ett ännu tydligare och mer konkurrenskraftigt alternativ.

Företaget med säte i Göteborg, omsätter ca 400 MSEK och har runt 250 medarbetare i 12 verkstäder vid de stora järnvägsknutpunkterna i Sverige.